DKK 36.899,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 625 Wh. batteri
2. Sram NX Eagle, 12-gear
3. Magura MT hydrauliske skivebremser,

Meget kan lade sig gøre på en god mountainbike. Og alligevel er der visse begrænsninger! Det er klart, at fysikkens love sætter visse grænser for, hvad der kan lade sig gøre på to hjul. Og alligevel lykkes det gang på gang ingeniørerne hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland at flytte grænserne for, hvad der er muligt! Se bare på den nye CUBE Stereo Hybrid 160 HPC!
'
Hvis du er på jagt efter en helt fantastisk el-mountainbike, der kan lidt af hvert, så er den her! Man lægger knapt nok mærke til, at der er tale om en elcykel, idet den super stærke 4-generations Bosch-motor er indbygget i det lette, elegante aluminiumsstel. Det samme gælder for det kraftige 625 Wh. batteri, som giver dig tilstrækkelig kapacitet til endog meget lange ture i skoven/på MTB-sporet.

Også affjedringen er i top! Dy får nemlig en RockShox forgaffel, med helt op til 170 millimeter vandring. Den skal nok absorbere de fleste bump, som du måtte komme ud for i den danske natur. Og som om det ikke var nok, er der også en RockShox Select Deluxe bagdæmper med justerbar rebound. Man kan ikke påstå, at folkene hos CUBE ikke har tænkt på komforten, da de designede denne lækre cykel!

En god geargruppe skal der også til. Og heller ikke her er der sparet noget. Stereo Hybrid 160 HPC er nemlig udstyret med en 12-speed Sram NX Eagle geargruppe, så du altid kan finde et passende gear, og overvinde enhver forhindring. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske Magura MT skivebremser. De leverer hurtig og præcis bremsekraft, hver eneste gang, så du altid har optimal kontrol over cyklen.

Du tænker måske, at lige knap 37000 er en del penge for en cykel. Men hvis du vælger CUBE Stereo Hybrid 160 HPC, får du faktisk rigtig meget cykel for pengene. Det er da heller ikke uden grund, at vi hos Cykler.dk har en stor gruppe af dedikerede CUBE-fans blandt vore stam-kunder.