DKK 43.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk Bosch-motor, og 625 Wh. batteri
2. Sram NX Eagle 1x12 geargruppe
3. Magura MT7 hydrauliske skivebremser,

El-mountainbikes bliver stadig mere populære her i Danmark. Og det er der ikke noget at sige til, for det er bestemt ikke nogen skam at have en elmotor til hjælp, når man begiver sig ud på skovstien eller MTB-sporet. Ligesom på andre elcykler hjælper motoren nemlig kun, når du selv tramper i pedalerne.
Til dig, der brænder for at køre på eMTB, har ingeniørerne hos den sydtyske producent CUBE lagt sig i selen for at skabe en helt enestående cykel. Navnet er Stereo Hybrid 140 HPC!

Denne super lækre cykel er bygget op omkring et elegant, let og stærkt carbon-stel, i hvilket den stærke 4. generations CX motor fra Bosch er indbygget. Hvis man ikke kigger godt efter, lægger man knapt mærke til, at der er tale om en eMTB. Batteriet er på hele 625 Wh., så du kan tage en ganske lang tur, før du behøver lade op.

God affjedring betyder (næsten) alt, når man cykler offroad. Og heller ikke her er der sparet på noget. En Fox 36 Float forgaffel er blevet kombineret med en Fox DPX2 EVOL bagdæmper. Det er en kombination, der nok skal klare alle de dump og vibrationer, som terrænet udsætter en MTB-rytter for. Hvis du elsker full suspension mountainbikes, så har du fundet den rette cykel!
Den stærke og enkle Sram 1x12 geargruppe sikrer, at du altid kan finde et gear, der passer til terrænet.

Hydrauliske skivebremser er nærmest en selvfølge på en MTB i denne prisklasse. På CUBE Stereo Hybrid 140 HPC hedder de Magura MT7. Og der er virkelig tale om bremser af meget høj kvalitet. Bremserne gør, hvad de skal, når de skal, hver eneste gang!

Hos Cykler.dk har vi mange dedikerede CUBE-fans blandt vore stamkunder. Og når i ser på en cykel som Stereo Hybrid 140 HPC, så forstår vi godt deres begejstring. Du får nemlig rigtig meget cykel for pengene, selv når man tager det hårde prissegment i betragtning!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: