DKK 33.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Kraftig Bosch motor
2. Lækker fuldaffjedring fra Rockshox
3. Det store Bosch PowerTube 625 watt batteri

Er du på udkig efter en eldrevet mountainbike, der kan lette den daglige transport eller gøre off-road-eventyrene lidt sjovere? Med denne alsidige Cube Stereo Hybrid får du det hele. Cyklen er konstrueret med udgangspunkt i innovativ teknologi og den avancerede Agile Ride Geometry, hvilket resulterer i et super brugervenligt, intuitivt og strømlinet design. Cyklens langtidsholdbare Bosch motor og -batteri er diskret integreret i det vægtreducerede aluminiumsstel, hvilket kombineret med den indvendige kabelføring skaber et skarpt og elegant look.

Den stærke Bosch-motor er ekstremt kraftfuldt og yder optimal power, når det bliver nødvendigt i form af smooth og lydløs fremdrift. Derudover er du garanteret præcise styringsegenskaber og højt komfortniveau grundet en lang række kvaliteter:

Rockshox 35 silver forgaffel med op til 140 mm vandring, Rockshox Deluxe Select bagdæmper, Slidstærkt SRAM NX 1x12 gearing , hydraulisk og hurtigreagerende Magura MT Thirty bremser og ikke mindst brede Schwalbe-dæk med perfekt vejgreb. Med andre ord: En fleksibel, agil og stabil elcykel, der er lige så hurtig opad bakkerne i skoven, som den er nedad.

Cube Stereo Hybrid 140 HPC Race kommer med.

- Bosch 2A oplader
- Bosch PowerTube 625

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: