DKK 27.599,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker Rockshox affjedring
2. kraftig Bosch-motor
3. Vælg selv mellem 500 og 625 Wh. batteri

Når det at udforske ny territorium bliver en afgørende del af dit liv som cyklist, så er kun den bedste e-MTB god nok! Til dig har CUBE skabt Stereo Hybrid 120 Pro.

Denne lækre e-MTB er udstyret med den ekstremt stærke 4.generations Bosch-motor. Og du vælger selv, om din nye cykel skal leveres med 500 Wh eller 625 Wh. Batteri. Såvel motor som batteri er indbygget i det elegante, lette og stærke aluminiumsstel, hvilket giver hele cyklen en fantastisk balance, både når du skal hurtigt igennem et sving, og når du foretager et hop.
Apropos hop, så skal vi ikke glemme at nævne denne cykels forbløffende gode affjedring: Fortil har du en Rockshox Deluxe Select forgaffel, og bagtil en dæmper (ligeledes Rockshox Deluxe Select), med justerbar rebound. Du er, med andre ord, sikret en rigtig komfortabel cykeltur, selv i ganske barskt terræn.

Takket være en sublim Sram 1x12 gearpakke kan du altid finde et gear, der passer til de forhold, du kører under.

Vi kan næsten ikke sige det tit nok: Uden kontrol betyder fart intet! Du vil derfor hurtigt blive glad for de særdeles effektive Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser. De mister ikke bremsekraft, uanset, hvordan vejret er, og de kræver kun ganske lidt vedligeholdelse. Det er sandelig noget helt andet end fælgbremserne på en almindelig hverdagscykel!

CUBE Stereo Hybrid 120 Pro er i sit es på skovstien eller MTB-sporet, men den er så sandelig også skøn på asfalt! Hvis du vil bruge den til dagligdags transport, kan du let få monteret en del ekstraudstyr, det være sig skærme, lygter, bagagebærer, støtteben mm. Ville det ikke være fantastisk at sætte et barnesæde på bagagebæreren, og drage på eventyr sammen med dit barn? I så fald anbefaler vi dog, at du holder dig fra de skrappeste hop og nedkørsler, når dit barn er med. Husk under alle omstændigheder hjelm til jer begge!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: