DKK 33.499,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk Bosch-motor
2. Lækker luftaffjedring fra Fox
3. Stort Bosch PowerTube 625 Wh. batteri

Der er mange situationer her i livet, hvor man bør forsøge, at udvide sin horisont. Som cykel-entusiast kan du udvide din horisont ved at køre på en god mountainbike, der kan bringe dig steder hen, hvor du ikke ville komme på en almindelig landevejscykel. Og det bliver bestemt ikke mindre sjovt af, at der kommer en elmotor på.

Den anerkendte tyske cykel-producent CUBE har for længst taget skridtet ind i den højteknologiske tidsalder. Firmaets e-MTB´ er er nemlig fuldt på højde med deres meget populære almindelige mountainbikes. Her får du et let og solidt aluminiumsstel, der rummer båden den kraftige Bosch-motor og det store 625 Wh Bosch Powertube batteri, som sikrer, at du har tilstrækkeligt med strøm til, at du kan komme MTB-sporet igennem flere gange på en dag.
Uden god affjedring er offroad-kørsel ikke sjovt. Derfor er cyklen udstyret med en Fox Rhythm luft-forgaffel, der nemt `sluger´ enhver vibration, som underlaget måtte forårsage.

Den lækre Shimano 1x12 XT Geargruppe overfører på forbilledlig vis kraften til de brede Schwalbe-dæk, og hjælper dig med at klare både op- og nedkørsler i fin stil.

De solide Shimano BR-MT420 hydrauliske skivebremser sørger for, at du altid har den bedst mulige kontrol over cyklen. Også, når sporet er vådt og mudret.
Men CUBE Stereo Hybrid 120 Race er ikke alene en formidabel terræn-maskine. Den er også et fantastisk dagligdags transportmiddel. Motoren giver dig et ekstra boost på dine daglige pendlerture til og fra job eller studier. Hvis du ønsker det, kan der let eftermonteres skærme, bagagebærer, støtteben mv. Du kan endda vælge at placere et barnesæde på bagagebæreren.
CUBE Stereo Hybrid 120 Race er klar til at udvide din horisont. Er du?

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: