DKK 37.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Super performance og komfort
2. Shimano XT gear og bremser
3. 625 wh. batteri

Sig navnet CUBE, og de fleste tænker på super solide mountainbikes. For en del mennesker CUBE på det nærmeste blevet synonymt med mountainbikes. Og det gode omdømme er absolut velfortjent. Når du vælger en CUBE, for du nemlig rigtig meget MTB for pengene.

I de senere år er el-mountainbikes blevet stadig mere populære. Og det forstår vi godt. Det er nemlig en både sjov og effektiv måde at få motion på. Det er absolut ingen skam at tage en elmotor til hjælp, når man cykler.
Med Stereo Hybrid 140 HPC SL sætter CUBE en helt ny standard, når det gælder el-mountainbikes.

Filosofien bag denne nyskabende hybridcykel er, at cyklen bare skal fungere rimeligt ubemærket, så rytteren får fred til at koncentrere sig om at få det optimale ud af sin cykling.

Ingeniørrne i Waldershof i Bayern startede derfor med en Fox 34 Rhythm og en Fox Float DPS EVOL dæmper, for at give dig den bedst mulige komfort, kombineret med optimal kontrol over cyklen.

Når de velkendte, pålidelige Shimano XT gear og bremser kombineres med et 625 wh-batteri og den ultra-moderne 4.-generations Bosch-motor, skabes der utrolige resultater! Her er der kræfter til at klare selv de hårdeste stigninger i flyvende stil. Og batteriet giver dig en aktionsradius, der er fuldt ud tilstrækkelig, selv til længere etaper.

Her er for alvor tale om en el-MTB, hvor komfort og performance går op i en højere endhed!

De kraftige Schwalbe-dæk sikrer optimalt vejgreb, også når underlaget er glat/mudret.

Som CUBE selv siger: Når du først har prøvet Stereo Hybrid 140 HPC SL, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde har kunnet undvære den!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: