DKK 33.499,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
2-4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Solid og let MTB af meget høj kvalitet
2. 12-trins Shimano-geargruppe
3. Fjernbetjent dropper post

Et velkendt ordsprog siger, at man ikke skal skue hunden på hårene. Mountainbiken Stereo 120 HPC SLT 29 fra CUBE er et bevis på, at detteordsprog taler sandt. Bag denne cykel diskrete og let underspillede ydre gemmer der sig nemlig en trail bike af helt enestående kvalitet.

Cyklens lette og stærke kulfiber-stel sætter nye standarder, selv i forhold til det noget hårde prissegment. Desuden får du en FOX 34 Factory forgaffel, som giver perfekt affjedring, når terrænet viser sig fra sin mest barske side. Og det er jo netop, når terrænet bliver kuperet, at MTB-kørsel bliver sjovt. Og som noget helt specielt er der en fjernbetjent dropper post, som sikrer dig optimal kontrol i hårdt terræn, fordi du kan hæve og sænke sadlen under kørslen. Den effektive 12-trins Shimano geargruppe er din garanti for, at du altid kan finde et passende gear at køre i, og at gearskiftene er lette og gnidningsløse, så du kan fokusere på at yde dit optimale på cyklen.

Gode bremser betyder alt! Dels har du brug for at have god kontrol over cyklen, også når MTB-sporet er vådt og mudret, og dels skal du også gerne nå hjem i et stykke! Derfor er cyklen, som noget næsten selvfølgeligt, udstyret med hydrauliske skivebremser, som giver hurtig og præcis bremsekraft, selv i det vanskeligste føre. Det er sandelig noget andet end de fælgbremser, der sidder på mange hverdagscykler.  

Hos Cykler.dk ved vi, at hvis nogen kan lave gode og solide MTB´er til rimelige priser, så er det CUBE. Og et stort antal af vore kunder giver os ret. Vi har nemlig rigtig mange kunder, som, gang efter gang, vælger en MTB fra CUBE!


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: