DKK 6.999,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærk og alsidig gravelbike, til rimelig pris
2. Shimano 2x8 geargruppe
3. Hydrauliske skivebremser

Cykling i sin reneste form! Sådan beskriver den anerkendte tyske producent CUBE den nye SL Road gravelbike. Og der skal jo nok være noget om det, for SL Road er designet til at transportere dig fra A til B, næsten uanset, hvordan forholdene er.

Gravelbikes er blevet meget populære her i Danmark. Og det skyldes ikke mindst disse cykler meget høje grad af alsidighed. Du kan bruge dem til de daglige pendlerture til og fra job eller studier, du kan cykle til og fra aktiviteter i fritiden, eller du kan drøne ud på de små grusveje, hvor landevejscyklerne aldrig sætter deres dæk, og hvor store naturoplevelser (og god motion, ikke at forglemme), venter på dig.

Cyklens elegante aluminiumsstel er både let og stærkt, samtidig med, at det bidrager til at holde prisen nede på et fornuftigt niveau. Når terrænet bliver ujævnt, vil du nyde godt af carbon-forgaflen og de geargruppen, som er en Shimano 2x8. Med den kombination kan du forcere de fleste hindringer, du måtte møde på din vej.

Et par gode bremser er alfa og omega på enhver cykel. Det gælder i endnu højere grad, når man kører på grus. Cyklen kommer derfor med hydrauliske skivebremser. Denne type bremser kræver kun minimal vedligeholdelse, og desuden er de langt mindre følsomme overfor glat/vådt føre, end de fælgbremser, man finder på mange hverdagscykler.

Hvis du ønsker det, kan der monteres skærme og kurv på din SL Road. Så bliver den præcis så alsidig, som en dedikeret gravelbike bør være. Hos Cykler.dk er vi stolte af at kunne tilbyde SL Road til vore kunder. Her får du nemlig rigtig meget gravelbike for pengene.