DKK 8.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig og elegant Hybridcykel til pendleren
2. 2x10-speed Shimano Tiagra gearpakke
3. Tektro HB-280 hydrauliske skivebremser,

CUBE er er navn, som er kendt af utallige cyklister over store dele af verden. Ikke mindst her i Danmark er mærket populært. De fleste forbinder vel først og fremmest CUBE med mountainbikes. Og med en vis ret, for hvis man ikke skulle kunne lave gode mountainbikes i den bjergrige sydtyske delstat Bayern, hvor CUBE har hjemme, hvor så?

Imidlertid er der ikke tvivl om, at CUBE, især i de senere år, har bevist, at firmaet også kan være med, når det gælder racercykler og hybridcykler af samme gode kvalitet, og til samme rimelige priser som deres mountainbikes. Og til kategorien hybridcykler hører CUBE SL Road Pro Trapeze.  

Denne lækre hybridcykel viser ved første øjekast, at den er noget for sig. Det slanke, formfuldendte aluminiumsstel giver cyklen et sporty, men ikke prangende look. Og for at understrege, at også komforten er prioriteret højt, har producenten forsynet cyklen med en fuld carbon-forgaffel, der effektivt filtrerer ubehagelige bump og vibrationer bort, og gør dine daglige pendlerture til en drøm. Samtidig er cyklen ganske hurtig, og også velegnet til lidt længere ture i byen eller på landevejen. Og skulle du få lyst til at køre på grus, så klarer den også det i overlegen stil.  

Gear-pakken er et kapitel for sig. Du får nemlig hele 20 (2x10) Shimano Tiagra-gear, så du altid har et passende gear til rådighed, lige meget under hvilke forhold, du kører. Og gearskiftene er bløde og gnidningsløse, så du kan koncentrere dig om at nyde din cykeltur.

Når vejret bliver koldt, og veje og cykelstier bliver glatte, står CUBE SL Road Pro Trapeze godt fast. Det kan du takke dels de solide Schwalbe-dæk, og dels de kraftige, præcise Tektro HD-280 hydrauliske skivebremser for. Der er en verden til forskel mellem disse bremser og de fælgbremser, man typisk har på almindelige hverdagscykler.

Drøn forbi bilkøerne på din nye CUBE SL Road Pro Trapeze. Bilisterne vil kaste misundelige blikke efter dig. Og det vil mange andre cyklister også!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: