DKK 15.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Lækker trekking-raket i carbon
2. 2x11-speed Shimano geargruppe
3. Shimano BL-RS600 hydrauliske skivebremser

Så rykker vi op i den tungere liga, når det gælder CUBE Trekkingcykler! Bedst, som man tror, at CUBE ikke kan forbedre deres trekkingcykler yderligere, så overgår folkene på den sydtyske fabrik sig selv! CUBE SL C.62 Road er cyklen til dig, der lever for at cykle de lange, seje stræk. Men den er dog også særdeles anvendelig som dagligdags transportmiddel i byen.
I modsætning til de lidt billigere trekkingcykler fra CUBE har SL Road C:62 SLT en carbon-ramme. Det er faktisk den samme ramme, som man finder på en del af CUBEs dedikerede gravelbikes. Carbon (kulfiber) er ultralet, og meget stærkt. Desuden er der en CUBE TS full carbon forgaffel, som nok skal absorberede de generende bump og vibrationer, som underlaget kunne tænkes at udsætte dig for. Det giver langt mindre træthed, ikke mindst, når du skal køre virkelig langt.

Cyklen er forberedt for montering af bl.a. skærme og bagagebærer. Med dette ekstraudstyr kan du også bruge cyklen til pendlerture, indkøb mm., eller du kan montere en barnestol, så familiens yngste kan komme med ud at cykle.
Geargruppen må vi ikke glemme. Det er en Shimano GRX 3x11. Du får dermed et særdeles bredt gearområde at arbejde med. Faktisk er det svært at forestille sig, at nogen skulle kunne få brug for flere gear.

Også hvad bremser angår, overgår CUBE SL Road C:62 SLT de andre i klassen. Den er nemlig udstyret med Shimano BL-RS600 hydrauliske skivebremser. Så er du 100% sikker på at kunne stoppe, når du har brug for det.
Hvis du bliver den lykkelig ejer af en CUBE SL Road C:62 SLT, ligger verden åben for dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: