DKK 10.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Let aluminiumsstel
2. Shimano XT 1x12 gear
3. Lækker RockShox luft-forgaffel

Im løbet af de relativt få år, det tyske firma CUBE har eksisteret, har de dygtige folk i sydtyske Waldershof formået at slå navnet CUBE godt og grundigt fast på verdensmarkedet for cykler. Dette gælder ikke mindst, når det handler om mountainbikes.

CUBE Reaction Pro 2021 er en ny udgave af den meget populære hardtail mountainbike. Og som alle andre gode cykler skal en hardtail være baseret på en god ramme. I dette tilfælde er rammen lavet af det lette og stærke Aluminium Lite. Dette er din garanti for, at cyklen kan holde til at blive brugt, uanset vind og vejr. Desuden giver det stellet en god stivhed, hvilket resulterer i gode styreegenskaber. Der er intern kabelføring, hvilket minimerer behovet for vedligeholdelse. Og fremmer cyklens æstetiske særpræg.

Den lækre RockShox luft-forgaffel med op til 100 mm vandring absorberer, let og elegant, enhver vibration fra underlaget. Det betyder mindre træthed, når du skal tilbringe mange timer i cykelsadlen.  

Takket være den stærke og enkel 1x12 Shimano geargruppe kan du altid få det optimale ud af dine tråd i pedalerne, lige meget, om du kører på landevej eller offroad.

Et sæt Shimano XT BR-MB100 hydrauliske skivebremser er din garanti for, at du altid har kontrol over cyklen, selv på stejle nedkørsler og/eller når føret viser sig fra sin vådeste side.

Hvis du hovedsageligt bruger din Reaction Pro på asfalt, kan du evt. vælge at få monteret skærme på den.

Kort fortalt en rigtig lækker hardtail MTB, som vil give sin ejer mange skønne, action-fyldte oplevelser. Hos Cykler.dk har vi mange tilbagevendende kunder, som ubetinget vil have CUBE, hver gang, de skal handle cykel. Det forstår vi godt!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: