DKK 28.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 4.generations Bosch-motor
2. Sram NX eagle 12-gear
3. Magura hydrauliske skivebremser

I de senere år har MTB-sporten været inde i en rivende udvikling, ikke mindst når det gælder el-mountainbikes. Det forstår vi godt, for det er bestemt en både sjov, komfortabel og effektiv måde at få motion på.
I løbet af de relativt få år, man har lavet cykler på fabrikken i Waldershof i Bayern i Sydtyskland, har CUBE i den grad formået at slå sit navn fast blandt MTB-entusiaster. Sig ordet `Mountainbike´, og mange vil uvægerligt tænke på CUBE! Det er ikke sært, at mange MTB-folk holder sig til CUBE, når der skal købes ny cykel. Her får du nemlig rigtig meget mountainbike for pengene!

Folkene hos CUBE har givetvis ret, når de siger, at Reaction SL 625 er resultatet af evolution. Det kan ikke nægtes, at denne cykel sætter helt nye standarder indenfor hybrid-mountainbikes. Her har CUBEs ingeniører kombineret Boschs ypperste batteri-kapacitet med den innovative 4.-generations motor.

Reaction SL 625 er en cykel for sande eventyrere, der brænder for at udforske nyt terræn. De 12 Sram NX Eagle gear sætter dig i stand til at takle enhver stigning i overlegen stil, imens de hydrauliske Magura skivebremser giver dig oceaner af bremse-kraft. Fart er jo intet, hvis du ikke har fuld kontrol over cyklen, og kan bremse effektivt!
Cyklen er udstyret med en Rock Shox luftaffjedret forgaffel, som er godkendt til elcykler. Denne forgaffel har en frigang på hele 120 mm, så den kan absorbere de bump og stød, du møder på din vej gennem terrænet.
Med Reaction SL 625 er du klar til at indtage ethvert mountainbike-spor i flyvende stil!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: