Cube Reaction Hybrid EXC 750 - 2022

DKK 29.199,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 750 Wh. Bosch PowerTube batteri
2. RockShox luftforgaffel
3. 1x12-speed Sram NX Eagle geargruppe

Er du på udkig efter en hardtail eMTB, som kan det hele, og som har en fantastisk batteri-kapacitet?
Så behøver du kun at vende blikket mod 2022-modellen af CUBE Reaction Hybrid EXC 750!
Folkene hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland ved, hvordan man skruer en super mountainbike sammen. Og denne viden har CUBE, på fornemste vis, taget med sig ind i eMTB´ernes fantastiske, action-fyldte verden.

Integreret i det solide, lette aluminiumsstel på 2022-modellen af Reaction Hybrid EXC 750 finder du den velkendte, bomstærke 4-generations Bosch CX elmotor, som yder hele 85 Nm. Strømmen kommer fra det stelmonterede 750 Wh.
Bosch PowerTube-batteri, som er blandt de største på markedet. Her får du virkelig et veritabelt kraftværk! Ideelt til dig, der elsker at tilbringe lange og vilde dage på MTB-spor og/eller skovstier. Dagligdagens lange pendlerture er barnemad. Og skal du på cykelferie, er dette batteri også optimalt.

En RockShox Judy Silver TK Air luftforgaffel med 120 mm vandring og lockout sørger for affjedringen. En luftforgaffel har primært to fordele: Dels er den lettere end en traditionel fjederforgaffel, og dels kan luftforgaflen justeres efter rytterens vægt. Det afhænger ganske enkelt af, hvor hårdt, du pumper forgaflen. En gaffelpumpe finder du her!

Geargruppen er en 1x12-speed Sram NX Eagle. Her får du et bredt gearområde, høj slidstyrke og ikke mindst en høj grad af brugervenlighed.

Uanset, om du cykler på asfalt eller i terrænet, så skal der gode bremser til. Men bare rolig! Reaction Hybrid EXC 750 er udstyret med et sæt hydrauliske 4-stemplers Magura MT Forty skivebremser. Og de skal nok give masser af hurtig og præcis bremsekraft, selv i meget vådt/glat føre.

CUBE Reaction Hybrid EXC 750 er, kort sagt, en eMTB, som sætter nye standarder i et til tider benhårdt prissegment!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: