DKK 12.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Forgaffel i carbon
2. Shimano GRX RX600, 11-gear
3. Shimano hydrauliske skivebremser

Der findes tidspunkter her i livet, hvor man kan opnå meget ved hjælp af ganske lidt. Det gælder også indenfor cykel-verdenen.

Det må siges at være fuldt fortjent, når den sydtyske cykel-producent CUBE har fået et særdeles godt ry for at levere mountainbikes af sublim kvalitet, og til rimelige priser. Men CUBE kan lave andet og mere end mountainbikes!

Nuroad EX er en dedikeret gravelbike, som først for alvor er i sit es, når der ikke er mere asfalt, og almindelige racercykler vender om, og triller hjemad. På en Nuroad EX kommer du let og elegant frem gennem grus, og på mudrede stier, ikke mindst takket være den fantastiske Shimano GRX gear-gruppe, som sikrer, at du altid kan finde et passende gear at køre i, og at gearskiftene sker let og gnidningsløst.

Vibrationer fra underlaget filtreres bort af CUBES egen carbon-forgaffel, som har masser af frigang, så der er plads til et par solide graveldæk
De hydrauliske Shimano skivebremser sikrer, at du altid har fuld kontrol over cyklen, uanset, hvordan underlaget måtte være.

Så hvis du drømmer om at deltage i gravel-løb, så er Nuroad EX cyklen for dig. Og hvis du `bare´ godt kan lide at træne på grus, og få store naturoplevelser samtidig, så er den cykel også et godt bud. Og så koster den ikke en bondegård!

Det er ikke så sært, at mange af `stam-kunderne´ hos Cykler.dk er dedikerede CUB-fans, og vælger dette mærke hver gang, de skal have ny cykel. Med en CUBE får du nemlig rigtig meget cykel for pengene!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: