DKK 33.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Køn carbon-bombe til landevej og gravel
2. Trådløs Sram Force AXS geargruppe
3. Sram hydrauliske skivebremser

I prisklassen for racercykler og gravelbikes omkring de 30000 kr. er konkurrencen ofte hård. Alle de kendte producenter tilbyder fede cykler i dette prissegment. Men CUBE har jo før bevist, at deres cykler kan spise kirsebær med de store. Og Nuroad C:62 SLT er bestemt ikke nogen undtagelse!
I forbindelse med udviklingen af2022-udgaven af Nuroad C:62 SLT har ingeniørerne hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland trukket på erfaringerne fra firmaets bedste racer- og XC-cykler. Og det kan både ses og mærkes!  
Cyklens fjerlette kulfiber (carbon)-ramme giver Nuroad C:62 SLT en fantastisk aerodynamik. Den indvendige kabelføring beskytter kablerne, så behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum, og er desuden med til at få cyklen til et fremstå i et elegant, helstøbt look. Traditionen tro anvendes en forgaffel i CUBEs eget design. Komfort og fart-egenskaber går således hånd i hånd med en lækkert design.  Men når der nu er tale om en CUBE-cykel, ville man næppe heller forvente mindre!
Gearsystemet er et kapitel helt for sig selv. Med den exceptionelle Stam Force XPLR 1x12-speed AXS geargruppe får du nemlig den præcision og de gnidningsløse gearskift, som kun en virkelig gennemført trådløs geargruppe kan give dig. Vi garanterer, at du aldrig har prøvet noget lignende! Dette system fungerer bare, og det gælder, uanset, hvor mange gearskift, du har på en dag!
Med en så fed geargruppe er der naturligvis brug for et sæt hydrauliske skivebremser af samme høje standard.  Det kan derfor ikke undre, at bremserne hedder Sram Force eTap AXS. Og her er der tale om et sæt bremser af højeste kvalitet.
De solide Schwalbe-dæk giver et godt greb i alle typer af underlag.
Kort sagt: CUBE Nuroad C:62 SLT er en cykel, der er stærk og pålidelig på gus, og let og hurtig på landevejen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: