DKK 19.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fuldt udstyret (Skærme, støtteben og lygter)
2. Kraftig Bosch-motor
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Mennesker er som bekendt vidt forskellige. Og derfor skal cykler også være det. Nogle mennesker foretrækker det velkendte. Andre lader fra tid til anden nysgerrigheden tage over, og bevæger sig ud i det ukendte.

Med Nature H ONE Allroad har CUBE skabt en lækker elektrisk hybridcykel, der i og for sig passer til begge kategorier af mennesker. Den kan nemlig både anvendes til daglige pendlerture og anden transport på asfalt, og så er den også særdeles brugbar, når der ikke er mere asfalt, og terrænet bliver barskt.

Både den stærke Bosch centermotor og batteriet, som er på 500 W, er integreret i det slanke, helstøbte aluminiumsstel. Faktisk skal man kigge godt efter, for overhovedet at opdage, at der er tale om en elcykel. Motoren er både stærk og lydsvag, og batteriet giver tilstrækkelig rækkevidde, selv til pænt lange ture.

Skulle du møde et par bump på din vej, kan du tage det ganske roligt. Den solide SR Suntour-forgaffel (100 mm vandring) giver en skøn affjedring.

Et par brede Schwalbe-dæk sikrer dig et godt vejgreb, og 9 Shimano-gear sørger for, at du får mest muligt ud af kraften fra dine tråd.

Kontrol betyder alt. Derfor er cyklen udstyret med de meget populære hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser, som sidder på en lang række gode cykler, både fra CUBE og fra andre anerkendte producenter.

Nature H ONE Allroad leveres med skærme, støtteben og lygter, hvilket gør den ekstremt funktionel som dagligdags transportmiddel.  
Så hvis du er på udkig efter en elcykel, der kan det hele, så er den her!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: