DKK 19.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Masser af lækkert udstyr
2. Shimano 9-speed gear-gruppe
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Elcykler har længe været populære her i det cykelglade Danmark. Og nu er el-mountainbike for alvor begyndt at gøre sig gældende på MTB-spor og skovstier, men også på gader og landeveje.

Og når man nu ved, at den sydtyske producent CUBE især er kendt for sin produktion af gode og solide mountainbikes, så kan det ikke undre, at CUBE også er med helt fremme, når det handler om mountainbikes med elmotor.
Nature H One Allroad er en smart og solid e-MTB, baseret på et let og stærkt aluminiumsstel, i hvilket både batteriet og den stærke Bosch elmotor er integreret. Batteriet kan oplades, imens det sidder på cyklen, men det kan også tages ud inden opladning. Batteriet er i øvrigt på hele 500 wh, så du er sikker på at have kapacitet nok, selv til lange og hårde ture på MTB-sporet.
Selv navnet antyder, er CUBE Nature H One Allroad designet til at køre på alle typer veje. Komfort og gode køreegenskaber er i højsædet, hvad enten du skal cykle ned til købmanden, eller takle det hårdeste MTB-spor. Det kan du bl.a. takke den super seje SR Suntour XCE-forgaffel for. Med op til 100 mm vandring sikrer den dig optimal komfort, lige meget hvilket terræn, du kører i.

En Shimano 9-speed geargruppe sørger for at overføre kraften fra dine tråd i pedalerne til de brede Schwalbe Land Cruiser dæk, som giver dig optimalt vejgreb, selv på et mudret MTB-spor eller en snedækket cykelsti. Når disse dæk kombineres med de solide Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser, er du særdeles godt sikret med ubehagelige udskridninger eller andre potentielt farlige situationer.

Cyklen er udformet som en klassisk damecykel, med lav indstigning. Det er dog ingen skam for en mand at køre på en `damecykel´. Faktisk har vi en del mandlige kunder, som foretrækker en cykel med lav indstigning, bl.a. fordi denne type cykler er specielt velegnede til f.eks. seniorer. Cyklen leveres i øvrigt med skærme, lygter og meget andet udstyr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: