DKK 6.399,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 599,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. SR Suntour Forgaffel
2. Slankt aluminiumsstel
3. Tektro hydrauliske skivebremser

Den moderne, sporty kvinde har typisk en travl hverdag, der stiller store krav, ikke alene til kvinden selv, men også til de ting, hun benytter i sin hverdag, herunder hendes cykel.

Cyklen er måske dit eneste transportmiddel, og den skal derfor leve op til en lang række krav: Den skal være solid og hurtig. Den skal kunne holde til daglig brug, i al slags vejr, og hvis den af og til skal bruges til offroad-kørsel, skal den også kunne komme frem på steder, hvor almindelige landevejscykler aldrig sætter deres hjul.

CUBE Nature Allroad er et af CUBEs bud på en cykel, der kan lidt (eller måske burde man sige meget) af det hele. Den er bygget op omkring et både let og stærkt aluminiumsstel. Dette giver cyklen den stivhed, der gør, at den reagerer hurtigt og effektiv på ethvert input fra rytteren. Samtidig er aluminium langtidsholdbart/vejrbestandigt, og så er det en del billigere end kulfiber. Cyklen leveres med støtteben, skærme og dynamolygter for og bag. Du skal derfor ikke ud og bruge ekstra penge på dette udstyr, efter at du har købt din nye CUBE Nature Allroad.

De 8 Shimano-gear hjælper dig med at forcere enhver bakke/nedkørsel i fin stil, hvadenten det er på asfalt eller ude i naturen.Og vi skal heller ikke glemme den komfort, som den lækre SR Suntour forgaffel (63 mm vandring) giver, når terrænet bliver en smule udfordrende. Når der skal bremses ned, vil du hurtigt blive glad for de hydrauliske Tektro skivebremser. Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man finder på almindelige hverdagscykler, vil du blive overrasket over forskellen: Hydrauliske skivebremser virker kraftigt og præcist, i al slags vejr. Det giver ekstra sikkerhed, når skovstien er mudret, eller cykelstien er sneglat. De brede Schwalbe Land Cruiser dæk sikrer dig et fantastisk vejgreb, under stort set alle tænkelige forhold.    

CUBE Nature Allroad er udført i et smart design, med den for damecykler så klassiske lave indstigning, samt indvendig kabelføring, som beskytter gearene, og mindsker behovet for vedligeholdelse.

Køb CUBE Nature Allroad damecyklen. Så får du ikke brug for en ny cykel de næste mange år. Og samtidig sender du et signal om, at her kommer en moderne, sporty og kvalitetsbevidst kvinde!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: