DKK 6.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Stærkt aluminiumsstel
2. SR Suntour forgaffel
3. Tektro HD-M275 hydrauliske skivebremser

Måske bor du i byen, men har også lyst til at bevæge dig ud på skovstierne af og til? Så har du brug for en virkelig allround-cykel, der virkelig kan det hele! Hvis du læser videre nedenfor, vil du erfare, at den tyske cykel-producent CUBE kan andet end at lave mountainbikes (hvilket folkene hos CUBE i øvrigt også er rigtig gode til).
CUBE Nature Allroad er bygget op omkring et let og stærkt aluminiumsstel, der er testet i alle ender og kanter, så du kan stole på, at det kan holde til at blive brugt. Også i et ofte fugtigt klima som det danske. Der er indvendig kabelføring, hvilket minimerer behovet for vedligeholdelse, og fuldender cyklens elegante look. Den solide SR Suntour forgaffel absorberer let de fleste bump og vibrationer fra underlaget, hvilket giver mindre træthed, især når der skal cykles langt. Forgaflen giver plads til et par gode, brede dæk, som vil være til gavn, når du kører offroad. Cyklen leveres i øvrigt med Schwalbe Land Cruiser dæk.  

Også til pendlerture og anden transport i byen er CUBE Nature Allroad ideel: Cyklen er udstyret med støtteben og skærme, med integrerede dynamolygter både foran og bagpå.

Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man ofte finder på almindelige hverdagscykler, så vil du blive overrasket over, hvor effektive, CUBE Nature Allroads hydrauliske Tektro skivebremser er! Disse bremser kræver kun minimal vedligeholdelse, og de virker, som de skal, også når skovstien er mudret, eller sneen dækker cykelstien.

Hvis du køber CUBE Nature Allroad, får du en virkelig allround-cykel, som du kan have glæde af mange år frem i tiden!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: