Før DKK 11.699,00
DKK 9.360,00
SparDKK 2.339,00
Levering 2-4 dage
LTD Race 2x 2017 er en fantastisk mountainbike fra tyske Cube!

Når du sætter dig op på denne fede mountainbike, skal du være klar til at blive blæst bagover. Både fordi den giver dig mulighed for at opnå utrolig høj fart, og fordi køreoplevelsen er ganske sublim. Den sikrer dig fart og snilde både ved hjælp af sine glimrende komponenter, og via det superlette alu-stel, som Cube selv kalder for et af de bedste de nogensinde har lavet.

Komponenterne på cyklen er ganske sublime, og sikrer dig mange timers sjov og fart i skoven. Cyklen har en 2x11 Shimano XT/Shimano SLX-transmission, som sikrer dig et sublimt gearskifte i skoven. Derudover har cyklen effektive hydrauliske skivebremser fra Shimano og en glimrende Rock Shox-luftforgaffel.

BEMÆRK: I størrelserne 16" og 18" er cyklen med 27,5" hjul. I størrelserne: 17", 19", 21" og 23" er cyklen med 29" hjul.


Mountainbikes er blevet utroligt poulære gennem de sidste 10 år. Hobbyen er alsidig, og benyttes af alle typer mennesker.
Det er en perfekt mulighed for hurtig og intensiv træning, da du kan udfordre din egen kondition og teknik i en grupperet skov på ganske kort tid, i samligning med f.eks. landevejs cykling.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: