Før DKK 9.999,00
DKK 8.500,00
SparDKK 1.499,00
1 - 3 hverdage
LTD Pro 2x 2017 er en ganske glimrende mountainbike fra Cube!

Med denne cykel får du et super let og højtudviklet aluminiumstel kombineret med high-end komponenter. Med andre ord: en mountainbike der er bygget til masser af fart og sjove timer i skoven. Med denne cykel vil det være muligt at tage det næste skridt i skoven.

Komponenterne på denne cykel er af utrolig høj kvalitet, så du kan få den optimale fart ud af dine ben i skoven. Cyklen er udstyret med komplet 2x11 Shimano XT-transmission, som giver dig et utroligt skarpt gearskifte. Derudover har den hydrauliske skivebremser fra Shimano og en fremragende luftforgaffel fra Rock Shox.

BEMÆRK: I størrelserne 16" og 18" er cyklen med 27,5" hjul. I størrelserne: 17", 19", 21" og 23" er cyklen med 29" hjul.


Mountainbikes er blevet utroligt poulære gennem de sidste 10 år. Hobbyen er alsidig, og benyttes af alle typer mennesker.
Det er en perfekt mulighed for hurtig og intensiv træning, da du kan udfordre din egen kondition og teknik i en grupperet skov på ganske kort tid, i samligning med f.eks. landevejs cykling.


CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: