DKK 9.999,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Smuk, solid og funktionel citybike
2. 3X10-speed Shimano geargruppe
3. Masser af praktisk udstyr

At CUBE Kathmandu Pro er en god og solid citybike, er ikke nogen nyhed. Men folkene hos CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern hviler ikke på nogen laurbær. De stræber konstant efter at gøre deres produkter endnu bedre. Det kan bestemt også ses og mærkes på 2022-modellen af Kathmandu Pro. Her er den som damecykel, med den klassiske, lave indstigning.

Det er en både let og solid aluminiumsramme, der danner basis for cyklen. På 2022-modellen har man tilføjet et konisk kronrør, for at give stellet øget stivhed, og gøre styringen mere præcis, selv når cyklen er tungt læsset.  

Geargruppen kommer fra Shimano. Og den er et kapitel for sig, idet du får hele 3x10 gear til rådighed. Ingen kan komme og påstå, at det ikke er muligt at finde et gear, der passer til enhver situation, man kan komme ud for, uanset, om man kører på byens travle gader, pendler til og fra jobbet, eller snupper en hurtig tur på landevejen.

Bremserne er gode gamle kendinge. Det er nemlig de hydrauliske Shimano BR-MT200 skivebremser, som både CUBE og mange andre gode producenter bruger på et utal af cykler. De bremser godt og sikkert, selv på en sneglat cykelsti.

Og lad os så heller ikke glemme, at CUBE Kathmandu Pro leveres med en masse praktisk udstyr, såsom bagagebærer (hvor der også kan monteres et barnesæde), skærme og lygter.

Hvis vi skal sige mere om denne dejlige damecykel, så må det blive, at den fremstår i et smukt, formfuldendt design, ikke mindst takket være de glatte svejsninger og den indvendige kabelføring.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: