DKK 8.399,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Rockshox Judy Silver luft-forgaffel
2. Shimano Deore 1x12 gearsystem
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Attention betyder opmærksomhed. Og her har vi virkelig en cykel, der fortjener opmærksomhed! CUBE siger selv, at der er to grunde til at elske Attention SL (her hos Cykler.dk kan vi dog godt finde flere grunde!): Dels er der den fantastisk lækre Rockshox Judy Silver luft-forgaffel. Den er nem at justere, giver fantastisk affjedring når terrænet bliver barskt, og den bidrager til cyklens enestående styreegenskaber. Og så er der det smarte Dhimano Deore 1x12 gearsystem, som på forbilledlig vis kombinerer et meget bredt udvalg af letbetjente gear med den driftssikkerhed, som Shimano-gear er kendt for.
Og vi må da give folkene hos CUBE i sydtyske Waldershof ret i, at de ovennævnte ting bidrager stærkt til at gøre Attention SL til en glimrende mountainbike. Men fortræffelighederne slutter ikke der!

Ligesom adskillige andre gode cykler fra CUBE er Attention SL baseret på en let og stærk aluminiumsramme, som medvirker til, at cyklen reagerer præcist og hurtigt på ethvert input, du sender den. Den interne kabelføring beskytter gearene mød van, mudder og andet snavs, og reducerer behovet for vedligeholdelse. Stellet er endda forberedt for montering af skærme, hvilket gør SL endnu mere funktionel, også til daglig transport i by eller på landevej.

Som noget næsten selvfølgeligt er denne cykel udstyret med hydrauliske skivebremser, nærmere bestemt de velkendte Shimano BR-MT200, som både sidder på en lang række CUBE-cykler og på mange gode cykler fra andre producenter. Når disse bremsers hurtige og præcise bremse-egenskaber kombineres med det solide vejgreb, som de brede Schwalbe-dæk giver, har du en cykel, der står virkelig godt fast, også når føret er mudret, eller sneen dækker cykelstien.

Attention SL fås enten i en elegant sort lakering, eller i en smart blå.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: