DKK 7.599,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. Shimano Deore bagskifter
2. RockShox forgaffel
3. Elegant aluminiumsstel

Sig navnet CUBE, og det fleste tænker på mountainbikes. Og det er ikke så sært, for er der noget, folkene hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland kan, så er det at lave solide mountainbikes, som ikke nødvendigvis behøver koste en bondegård.

CUBE Attention er en let og smart MTB, bygget op omkring et let og stærkt aluminiumsstel. Det giver en både let og stærk ramme, samtidig med, at prisen holdes på et fornuftigt niveau. Stellet er udformet med henblik på at sikre, at cyklen styrer præcist, og accelererer let. Den interne kabelføring giver cyklen et smukt, fuldendt look, samtidig med, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum.
Cyklen kommer med en Shimano Deore 10-speed geargruppe, så du er sikker på at kunne klare enhver udfordring, du måtte risikere at møde på din vej. Forgaflen er en RockShox Judy Silver TK Air. Den er din garanti for en komfortabel cykeltur, uanset hvilket terræn, du kører i.

CUBE er generelt kendt for at give kunderne god valuta for pengene. Det er sikkert også derfor, vi har mange tilbagevendende kunder, der sværger til CUBE. Hydrauliske skivebremser er ikke nogen selvfølge på alle MTB´ er i denne prisklasse, men ikke desto mindre finder du dem på CUBE Attention. Bremserne hedder Shimano BR-MT200, og dem kan du stole på, selv når MTB-sporet er vådt og mudret, eller sneen driller dig på din daglige pendlertur.

Hvis du køber en CUBE Attention, får du ikke alene en MTB, som du kan tage med et skoven. Du får også en solid og komfortabel cykel, som er anvendelig til pendling eller anden daglig transport i byen.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: