DKK 13.699,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Skøn racer i den kendte CUBE-kvalitet
2. 2x11-speed Shimano geargruppe
3. Shimano 105 hydrauliske skivebremser

Det er sikkert ikke helt uden grund, når de fleste først og fremmest forbinder navnet CUBE med mountainbikes. Den sydtyske producent har, til trods for, at firmaet bestemt ikke er blandt branchens ældste, slået sit navn som MTB-producent fast med syvtommer-søm. Imidlertid bør man ikke være blind for, at folkene hos CUBE i Waldershof i den sydtyske delstat Bayern også formår at lave meget fine racercykler. For alle firmaets produkter gælder det, at kvaliteten altid står i et særdeles fornuftigt forhold til prisen. Derfor elsker vi CUBE. Og det samme gør mange af vore trofaste kunder!

Den nye CUBE Attain SL lever da også op til de høje forventninger, som mange vil have til en CUBE-cykel. Cyklen er bygget op omkring et let og solidt aluminiumsstel, der, med sine helt glatte svejsninger, giver cyklen en fremragende aerodynamik og lækkert, helstøbt look. CUBES egen full carbon forgaffel gør, at affjedringen også er i top. Komfort og fartegenskaber går således, på fornem vis, op i en højere enhed. For som CUBE selv siger, så er cykelsport noget, du skal nyde, snarere end noget, du skal være nødt til at lide for!

Der er rigeligt med gear til rådighed, når du, på den nye CUBE Attain SL, indtager den endeløse landevej. Det sørger den ikoniske 2x11 speed Shimano XT geargruppe for. Alene det, at der findes en sådan geargruppe på en cykel i denne prisklasse, siger noget om, at CUBE giver deres kunder valuta for pengene.

Hydrauliske skivebremser er en selvfølge på en racercykel af denne standard. Og når bremserne hedder Shimano 105, så ved du, at du roligt kan stole på den. De giver den kontrol, som gør din cykeltur til en fornøjelse. Og i yderste konsekvens kan de redde dit liv!

Hvis du tvivler på, at CUBE kan lave andet end mountainbikes, så prøv en tur på den nye CUBE Attain SL!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: