DKK 15.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 699,00)
Se mere
(gratis)
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1 Pålidelig racercykel til helårsbrug
2 Fart og komfort går op i en højere enhed
3 Effektiv kraftoverførsel og præcis styring

Er du på udkig efter den optimale allround racercykel, som du kan have glæde af året rundt? Så kig nærmere på CUBE Attain GTC Race! Så vil du erfare, at du her kan få rigtig meget racercykel for pengene.  

Folkene hos CUBE i sydtyske Waldershof kan andet og mere end at fabrikere solide mountainbikes. Hvad racercykler angår kan dette firma bestemt også spise kirsebær med de helt store. Når du vælger en Attain GTC Race, får du en racercykel, hvor fartegenskaber og komfort går op i en højere enhed. Her er der tale om den ideelle træningscykel til helårsbrug, ikke mindst takket være det legendariske, super pålidelige Shimani 105 2x11-gear og de specielt tilpassede hydrauliske skivebremser. Endvidere er cyklen forberedt for montering af skærme. Continental Grand Sport Race SL dæk på CUBE Aero Disc hjul med ekstra brede fælge sikrer, at du bevarer vejgreb og kontrol, uanset føre og vejrforhold. En Natural Fit sadel sætter prikken over i´et.

Ingeniørerne hos den anerkendte tyske cykel-producent CUBE ved, at komfort og performance ikke udelukker hinanden. Derfor er Attain GTC Race udstyret med Aero Flex stræbere og en fuld carbon-forgaffel, designet til at eliminere vibrationer fra underlaget. Et konisk kronrør og et overdimensioneret underrør sikrer effektiv kraftoverførsel og præcis styring. Den indvendige kabelføring fuldender stellets slanke, elegante look. Denne cykel ligner det, den er: En veritabel fart-maskine, som heller ikke går på kompromis med komforten! Og det er vel netop essensen af en god cykel-oplevelse.  

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: