DKK 6.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Sram SX Eagle bagskifter
2. SR Suntour forgaffel med Remote Lockout
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Er du blevet bidt af mountainbike-sport? I så fald forstår vi dig godt. Der er noget særligt, ved at suse afsted ad et MTB-spor, hvor du på en gang bliver et med naturen, og kæmper mod de udfordringer, den byder dig.

En god hardtail MTB skal kunne bruges til lidt af hvert- Helst skal den kunne klare både de hårde ture i skoven og den daglige transport i byen og på landevejen. Og hvis du kører løb, skal den også kunne holde til det. Måske tænker du, at en cykel, der kan alle disse ting, må koste en mindre formue. Men sådan behøver det faktisk slet ikke være.

Ligesom mange andre gode CUBE-cykler er Analog opbygget omkring en både let og stærk aluminiumsramme, som medvirker til cyklens glimrende styreegenskaber. Endvidere er der intern kabelføring, som beskytter gearene mod vand og snavs, og begrænser behovet for vedligeholdelse.

Forgaflen hedder, ikke overraskende, SR Suntour, og har remote lockout, samt op til 100 vandring. Det er noget, du vil blive glad for, både på de stejle nedkørsler og når du støder på bump på din vej.

Det enkle og solide Sram 1x12 gearsystem sikrer, at du altid kan finde et gear, der passer til det aktuelle terræn, så mest muligt af kraften fra dine tråd overføres til de brede. Grovmønstrede Schwalbe-dæk.

Men at kunne køre stærkt er ikke nok i sig selv. Du skal også kunne bremse effektivt, både fordi cykling handler om andet og mere end at trampe hårdest muligt i pedalerne, og fordi du gerne skulle komme uskadt hjem fra din cykeltur. I yderste konsekvens kan gode bremser betyde forskellen på liv eller død.

Kort sagt er CUBE Analog en rigtig lækker hardtail MTB, som gør sig godt, både på de vildeste MTB-spor og på asfalt. Og så koster den ikke spidsen af en jetjager. Efter sigende koster spidsen af en jetjager 16000 kr., så hvis du i stedet vælger at blive `flyvende´ på en CUBE Analog, sparer du faktisk over det halve!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: