Før DKK 7.699,00
DKK 6.995,00
SparDKK 704,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Mere alsidig end de fleste MTB´er
2. 2x9-speed gearsystem fra Shimano
3. Masser af ekstraudstyr

En rigtig mountainbike er naturligvis lavet til at blive brugt i terrænet. Men der er også mange, der bruger deres MTB til daglig transport, såsom pendling til og fra job eller studier, indkøbsture og anden dagligdags transport i byen.

Et gammelt ordsprog siger, at man ikke både kan blæse og have mel i munden. Men med den nye CUBE Aim SL Allroad er det
lige netop, hvad du kan. Cyklen har nemlig en del ekstraudstyr, som er beregnet til at gøre den mere alsidig: Skærme, støtteben, bagagebærer (hvor du også kan vælge at anbringe et barnesæde, støtteben) og lygter er bare nogle af de praktiske detaljer, som denne cykel er blevet forsynet med.

Når asfalten så slipper op, og landevejs-cyklisterne vender om, kommer CUBE Aim SL Allroad for alvor i sit es. Den super lækre Sr Suntour XCM forgaffel med remote lockout sluger, I overlegen stil, ethvert bump og enhver vibration fra underlaget, imens de bredde 2,25´´ dæk bider sig godt fast i selv det mest mudrede underlag.  
Folkene hos CUBE har valgt at udstyre Aim SL Allroad med en 2x9-speed gearguppe fra Shimano. Og den giver et gearområde, som er mere end tilstrækkeligt bredt til langt de flestes behov.

De velkendte (og yderst populære) Shimano BR-MT200 skivebremser Gør, hvad der kan forventes af dem, gang på gang, selv når det danske vejr gør føret allermest vådt og/eller glat. Enhver, der kun har været vant til at køre på gammeldags hverdagscykler, vil blive positivt overrasket over, hvor effektive, et sæt hydrauliske skivebremser er.
CUBE Aim SL Allroad er, kort sagt, en mountainbike, der kan det hele!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: