DKK 5.699,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Hurtig allround MTB
2. SR Suntour forgaffel, med Remote Lockout
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Hvis du er på udkig efter en mountainbike, som kan forbedre dine resultater, men sim ikke nødvendigvis behøver koste en mindre formue, så kan vi anbefaler, at du kigger på CUBE AIM SL. Hvis der er noget, folkene hos den tyske producent kan, så er det at lave solide, velfungerende mountainbikes, til rimelige priser.

Cyklen er baseret på et let, stærkt aluminiumsstel, med indvendig kabelføring. Det giver cyklen et lækkert, helstøbt look, samtidig med, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. Cyklen reagerer hurtigt, sikkert og præcist, ikke mindst på de stejle nedkørsler.
Når terrænet bliver vanskeligt, og/eller når du skal lave svære drops, vil du komme til at sætte pris på den fantastiske SR Sountour XCM RL Disc-forgaffel, som har op til 100 mm vandring, og indbygget remote lockout.

En Shimano 9-speed geargruppe sikrer, at du altid kan få det optimale ud af dine tråd i pedalerne, uanset hvilket terræn, du kører i.

Noget af det, der adskiller Aim SL fra CUBES allerbilligste cykler, er, at Aim SL har hydrauliske skivebremser (hvor ven del billigere cykler har mekaniske skivebremser). Der er tale om det velafprøvede Shimano BR-MT200 bremsesystem. Disse bremser virker hurtigt og effektiv, hver eneste gang. Også, når underlaget et meget fugtigt/mudret. Dermed har du altid fuld kontrol over cyklen. De brede, slidstærke Schwalbe-dæk giver i øvrigt et særdeles fint vejgreb.

Og endelig må vi heller ikke glemme, at CUBE Aim SL også klarer sig ganske godt på asfalt.
Du kan således også bruge den til daglig transport i byen/på landevejen. Og når turen går ud til MTB-sporet eller skovstien, behøver du ikke transportere cyklen i en bil. Du cykler bare derud, og hjem igen!

Prøv CUBE Aim SL, og du vil forstå hvorfor så mange af vore kunder sværger til CUBE!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: