DKK 4.899,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. SR Suntour forgaffel med lockout
2. Indvendig kabelføring
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Måske er du lige begyndt at fatte interesse for den stadig mere populære mountainbike-sport. I så fald har du brug for en cykel, der kan holde til nogle ture i skoven, men som også er anvendelig til pendling og anden transport i by og på landevej. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis cyklen er rimelig i pris.

Det er ikke overraskende, at ordet `mountainbike´ for nogle næsten er blevet synonymt med CUBE. Hvis der er noget, man kan i sydtyske Waldershof, hvor CUBE har sit hovedsæde, så er det at lave solide MTB´er, som ikke behøver koste en formue. Her hos Cykler.dk mærker vi da også, at mange af vore trofaste kunder ønsker CUBE, hver eneste gang, de er på udkig efter en ny cykel. Når du har prøvet Aim Race, vil du forstå hvorfor!

Cyklen er bygget op omkring en ramme af det lette, stærke 6061 aluminium, og er udformet med henblik på at give dig den bedst mulige komfort, kombineret med fine styreegenskaber. Den lækre SR Suntour forgaffel har op til 100 mm vandrig, og absorberer let de fleste bump og vibrationer fra underlaget.

Desuden får du 8 shimano-gear, som på fornem vis overfører kraften fra dine tråd til de brede Schwalbe-dæk.

CUBE Aim race har naturligvis hydrauliske skivebremser. De hedder Shimano BR-MT200, og sidder på en lang række af CUBEs cykler. Disse bremser leverer hurtigt og præcis bremsekraft, når der er brug for det. Især når føret er vådt/glat er hydrauliske skivebremser flere klasser bedre end de fælgbremser, man typisk finder på almindelige hverdagscykler.

CUBE Aim Race er forberedt for montering af skærme, hvilket gør den endnu mere velegnet til dagligdags transport-cykling.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: