DKK 5.299,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 279,00)
Se mere
(+ DKK 579,00)
Se mere
(+ DKK 779,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1 Let, solidt stel, med inspiration fra racercykler
2 Bundsolide Shimano komponenter sikrer såvel gnidningsløse gearskift som kraftfuld nedbremsning.
3 Allround mountainbike til mange formål

Det er ikke nogen tilfældighed, at `mountainbike` for mange nærmest er blevet synonymt med CUBE! Hvis der er noget, den sydtyske fabrikant kan, så er det at producere smarte, solide mountainbikes, til rimelige priser. Og Aim EX er bestemt ikke nogen undtagelse. Her får du virkelig meget cykel for pengene.

Bag Aim EXs enkle look skjuler sig en moderne og behagelig allround mountainbike, der tildels har hentet sin inspiration fra racercykler. Cyklens 2x9 gearsystem sikrer nemme gearskift, og et stort antal gear, imens de hydrauliske Shimano skivebremser og solide Schwalbe-dæk sikrer optimalt vejgreb, så du altid har fuld kontrol over cyklen. Den affjedrede Suntour forgaffel har op til 100 mm frigang, og ved kørsel på jævn vej eller op ad bakke vil du især nyde godt af forgaflens remote lockout, som er placeret på styret.

En cykel skal kunne styres både hurtigt og sikkert. På Aim er både over- og underrør udstyret med komplekse profiler, for at sikre præcis styring og gnidningsløs acceleration. Takket være brugen af 661 aluminium, og CUBES egen avancerede mekaniske formningsproces er du garanteret et både let, komfortabelt og solidt stel. Den indvendige kabelføring sørger for, at gearene fungerer perfekt, samtidig med, at behovet for vedligeholdelse holdes på et minimum. Der er sågar beslag til bagagebærer og skærme. Jo, dette er så sandelig en ægte allround mountainbike, som du vil få stor glæde af, både på mountainbike-sporet og på dine daglige pendlerture i byen!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: