DKK 20.299,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Kraftig Bosch-motor og 500wh. batteri
2. Kommer med skærme, støtteben og lygter
3. Shimano BR-MT200 hydrauliske skivebremser

Nogen vil måske spørge, om man ikke sætter sig mellem to stole, hvis man køber en e-MTB? Her hos Cykler.dk er vi ikke i tvivl: Svaret bliver et rungende NEJ! Tag bare et kig på Reaction H Performance Allroad fra den anerkendte producent CUBE. Så vil du erfare, at der her er tale om en cykel, der både kan gøre god gavn som dagligt transportmiddel, og gøre dine offroad-ture en del sjovere!

Selve stellet er baseret på den innovative Agile Ride Geometry, som giver et meget brugervenligt design, hvor komfort og funktionalitet er i højsædet. Der er desuden indvendig kabelføring, og både motor og batteri er integreret i det lette, strømlinede aluminiumsstel. Det giver både et elegant look, god aerodynamik, og et minimalt behov for vedligeholdelse.

Når terrænet bliver barskt, vil du nyde godt af den lækre SR Suntour-forgaffel, der, med sine op til 100 mm vandring, giver dig en meget behagelig affjedring.
Ni effektive Shimano-gear sørger for at overføre kraften fra dine tråd til de brede Schwalbe-dæk, så du kan køre let og ubesværet, selv i vanskelige terræn.

Motoren kommer fra Bosch, og er på 250 W. Batteriet, som ligeledes er fra Bosch, er på 500 Wh. Den kombination giver dig en let, støjsvag og vibrationsfri kørsel.

For at sikre, at du altid har god kontrol over cyklen, er den udstyret med de velafprøvede Shimano BR-MT200 skivebremser, som sidder på en lang række af CUBEs cykler. Disse bremser virker, som de skal, hver eneste gang, selv i meget glat/vådt føre.

Cyklen leveres med skærme, støtteben og dynamolygter, hvilket gør den ekstra velegnet som dagligdags transportmiddel. Hvis du køber CUBE Reaction H Performance Allroad, får du, kort sagt, en trofast følgesvend, både på asfalt og når du drager ud på offroad-eventyr.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: