DKK 9.299,00
Vælg variant for status
Derfor vil du elske den
1. 1x12 Sram NX Eagle gearsystem
2. Rockshox luft-forgaffel med remote lockout
3. Shimano BR-MT400 hydrauliske skivebremser

Med Acid har den velkendte tyske cykel-producent CUBE ønsket at sætte nye standarder for, hvor god, en hardtail mountainbike kan være. Og når man tager det til tider hårde prissegment i betragtning, så synes vi, at folkene hos CUBE i Waldershof i Sydtyskland er lykkedes ganske godt med dette forehavende.
Stellet, som jo udgør enhver cykels hjerte, er udført i let og stærkt aluminium, og har intern kabelføring. Det giver ekstra lang levetid til dine gear, og begrænser behovet for vedligeholdelse. Cyklen er i øvrigt ekstremt let og livlig, og de 12 Sram NX Eagle-gear sikrer, at du altid kan få god fart på, selv når du rammer de stejleste opkørsler.

En Rockshox Judy Silver Air luft-forgaffel med op til 100 mm vandring sikrer god komfort, idet den let opsluger ethvert bump, du måtte møde på din vej. Med denne lækre forgaffel, som er særdeles nem at justeres, kan du tæmme ethvert MTB-spor.

Uden gode bremser er en hurtig cykel intet. Og i værste fald kan der opstå en situation, hvor et par gode bremser kan være det, der forhindrer en alvorlig ulykke. Fordi MTB-kørsel ofte foregår på et vådt og/eller mudret underlag, er CUBE Aim forsynet med et par solide Shimano BR-MT400 hydrauliske skivebremser. Hvis du er vant til de fælgbremser, der sidder på de fleste hverdagscykler, vil du blive overrasket over, hvor præcist og kraftigt, du kan bremse med hydrauliske skivebremser.

Så hvis du er på udkig efter en rigtig lækker hardtail mountainbike, der kan konkurrere med de fleste, så er den her. Hvadenten, du overvejer at købe din første CUBE-cykel, eller du hører til den store gruppe af vore kunder, som trofast holder sig til CUBE, så vil du blive begejstret for Acid!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: