DKK 3.999,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(+ DKK 499,00)
Se mere
(+ DKK 849,00)
Se mere
(+ DKK 1.049,00)
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Indvendig kabelføring
2. God allround MTB, til både skov og by
3. Meget komfortabel geometri

Går du rundt og drømmer om en lækker, solid, komfortabel hardtail mountainbike, som du ikke behøver overtrække din bankkonto for at købe? Måske tænker du, at det lyder som ren utopi, at alle disse positive ting skulle kunne forenes i en og samme cykel, uden at prisen løber op i et astronomisk beløb?

Miraklernes tid er imidlertid ikke forbi! Det beviser den anerkendte tyske producent CUBE, med Access WS. Gode mountainbikes til fornuftige priser er noget, der kendetegner CUBE. Cyklens lette, elegante og stærke aluminiumsstel holder til lidt af hvert. Og det gælder både på asfalt og på de mest barske MTB-spor. Selve geometrien giver en fantastisk komfort, selv når du skal køre lange etaper. Cyklen markedsføres som en dame-MTB, med det let sænkede overrør, men den er også anvendelig til mandlige MTB-ryttere.

CUBE Access WS er udstyret med en 8-speed Shimano geargruppe, så du altid har et bredt udvalg af gear til rådighed. Og når der skal bremses ned, kan du trygt sætte din lid til de mekaniske Tektro skivebremser, som reagerer hurtigt og præcist, også når underlaget viser sig fra sin mest drilske side.

Hvis du ønsker en både flot, solid og komfortabel mountainbike, som du kan bruge såvel i skoven som til pendlerture og anden daglig transport, men ikke ønsker at bruge en formue på din nye cykel, så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på CUBE Access WS. Her får du rigtig meget cykel for få penge. Generelt er det ikke så mærkeligt, at vi har mange dedikerede CUBE-fans blandt vore kunder!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: