Før DKK 28.499,00
DKK 26.499,00
SparDKK 2.000,00
Anbefalet tilkøb:
Se mere
(gratis)
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Elegant, klassisk dame-elcykel
2. Shimano 10-speed gearsystem
3. Hydrauliske skivebremser

Uanset, om du pendler til og fra arbejde eller studier, eller om du skal ud på en tur med familien, så er en solid elcykel rar at have. Og så gør det jo heller ikke noget, hvis den er lidt smart!

Como 4.0 fra Specialized fremstår, rent designmæssigt, som en klassisk damecykel. Men klassisk design behøver bestemt ikke være kedeligt! Integreret i det elegante aluminiumsstel finder du en kraftig 250 W elmotor, der giver en topfart på 25 km/t. Og batteriet, der ligeledes er integreret i stellet, giver dig en meget lang rækkevidde, så langt de fleste ture kan klares på en enkelt opladning. Batteriet kan let afmonteres for nem opladning.
Cyklen leveres med skærme, bagagebærer, støtteben og lygter som standardudstyr. Dermed får du en meget funktionel cykel, der især er velegnet til bykørsel og lettere landevejskørsel.  

På det store display kan du let aflæse en lang række data.

Takket være det innovative 10-speed Shimano gearsystem kan du altid finde den rette trådmodstand. Og når der skal bremses ned igen, kan du trygt stole på de hydrauliske skivebremser. Hvis du hidtil kun har været vant til de fælgbremser, man finder på de fleste gængse hverdagscykler, vil du blive overrasket over forskellen. Hydrauliske skivebremser er fantastiske, ikke mindst når det danske vejr viser sig fra sin vådeste side.

Como 4.0 er udformet som en klassisk damecykel, men vi har også en del mandlige kunder til denne type cykler. Og da der kan være mange grunde til at foretrække en cykel med lav indstigning, er det bestemt ingen skam for en mand at vælge en `damecykel´. Under alle omstændigheder får du god kvalitet for pengene, hvis du vælger Como 4.0 fra Specialized.

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: