1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. ved køb af citybike o. 6000 kr.
2. Masser af fedt udstyr
3. Fantastisk billigt!

På en citybike kan du, hurtigt og komfortabelt, klare pendlerture og anden transport i byen. Og hvis du skulle få lyst til et par hurtige motionsture på landevejen, eller måske bare en lidt længere cykeltur ud i det blå, så kan citybiken i reglen også klare det.

Til en god citybike hører godt udstyr. Det øger såvel komforten som den generelle cykelglæde, og er med til at gøre citybiken til det alsidige transportmiddel, den er tænkt som. Derfor tilbyder Cykler.dk forskellige tilbehørspakker til dig, der køber ny citybike hos os.

Ser finder du vores Ekstra tilbehørspakke, som du kan vælge at tilkøbe, når du køber en citybike til over 6000 kr. (gælder ikke nedsatte cykler). Du kan få pakken for kun 349 kr. Vejl. udsalgspris er 1435 kr.!

Pakken indeholder følgende:
•[Helskærme m. Stiver
Bontrager Glo/Ember Lygtesæt
Bontrager RIDEtime
Støtteben
Godkendt cykellås

Hvis du ønsker at tilkøbe denne dejlige tilbehørspakke, skal du bare ligge den i kurven, sammen med din bestilling på en ny citybike. Så sørger vore dygtige cykelmekanikere for at montere udstyret, så du kan hoppe i sadlen, så snart, du modtager din nye cykel. Vi gør opmærksom på, at hvis den cykel, du køber, i forvejen er forsynet med noget af det udstyr, der indgår i tilbehørspakken, så leveres udstyret ikke ved siden af.

Cykling bliver bare lidt sjovere med det rette udstyr. Og hos Cykler.dk, kan du få masser af udstyr, uden at du behøver tømme bankkontoen.

Hvis du er i tvivl om noget, eller har specielle ønsker, så kontakt os endelig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: