1 - 2 Hverdage
Derfor vil du elske denne pakke
1. Den ultimative udstyrspakke t. citybike!
2. Stor besparelse!
3. Gratis montering!

Ekstraudstyr på cyklen gør bare det hele lidt nemmere, og vel også sjovere. Det gælder ikke mindst, hvis du kører på citybike. Her kan det f.eks. være rart med et sæt gode skærme, så snavs og regnvand ikke sprøjter op på dig. Lygter og en godkendt lås er næsten ikke til at undvære. Og især, hvis du også bruger din citybike til motionsture på landevejen kan en cykelcomputer være god at have.

Og hos Cykler.dk kan du heldigvis få det hele til en yderst rimelig pris. Hvis du køber en citybike til over 6000 kr. (gælder ikke nedsatte cykler), har du nemlig mulighed for at tilkøbe vores Deluxe tilbehørspakke, for kun 649 kr. Vejledende udsalgspris er 2011 kr.!

Du behøver blot lægge pakken i kurven, når du bestiller en citybike til over 6000 kr. på Cykler.dk. Vores dygtige cykelmekanikere sørger for montering af udstyret, og cyklen leveres derefter, fiks og færdig, i vores egen kassevogn.

Montering og levering koster ikke ekstra. Vær dog opmærksom på, at hvis din cykel i forvejen har noget af det udstyr, der indgår i pakken, så levers udstyret ikke separat.

Citybike Deluxe tilbehørspakken indeholder følgende:
Helskærme m. Stiver
Godkendt cykellås
Støtteben
Bontrager RIDEtime
Atran Velo AVS Bagagebærer
Forlygte og Baglygte til fastmontering
Flaskeholder og Drikkedunk

Med denne fantastiske tilbehørspakke på en cykel er du i stand til at klare lidt af hvert, uanset, om det er de daglige pendlerture i al slags vejr eller hurtige motionsture på landevejen.

Er du i tvivl om noget? Eller har du specielle ønsker? Så tøv ikke med at kontakte Cykler.dk. V lever og ånder for cykling, og er altid klar til at hjælpe dig!

CYKLENS PRIS ER INCL. LEVERING!
Den leveres 100 % samlet, så du er klar til at køre en tur!
Se mere om hvordan din cykel leveres her: