DKK 3.699,00
2 - 4 Hverdage
Derfor vil du elske den
1. Perfekt til den længere cykelferie
2. Kan laste op til 45 kg./105 l.
3. Topkvalitet fra Burley

Cykelanhænger findes i utallige afskygninger. Nogle er beregnet til transport af børn, enkelte er designet til hunde, og så er der de anhængere, der er lavet til varetransport. Hvis vi skal snakke forskellige mærker af cykelanhængere, kan man også vælge at sige: Der er cykelanhængere, og så er der Burley! Hvis man vælger et produkt fra den nærmest legendariske amerikanske producent, ved man nemlig, at man får noget af det bedste på markedet.

Burley Nomad er trailere til dig, der drømmer om at begive dig ud på et længerevarende eventyr på to hjul. Her har vi nemlig noget så sjældent som en cykelanhænger designet specielt til touring. Vi gør opmærksom på, at Burley Nomad udelukkende er beregnet til varetransport, og ikke bør bruges til personbefordring.

Anhængeren kan laste op til 45 kg., eller 105 liter. Den har en egenvægt på kun ca. 6,5 kg. Tyngdepunktet ligger tilpas lavt, så belastningen på din cykel bliver så lille som muligt. De store hjul gør, at anhængeren kan bruges i de fleste typer terræn, og står meget stabilt. Den både lette og stærke trækarm kobles på din cykels bagaksel. Både trækarm, kobling og sikkerhedsflag medfølger.

Den vejrbestandige overdækning beskytter dine ting mod vejrliget.
Burley Nomad er, kort fortalt, noget nær den ideelle cykelanhænger til touring-cyklisten, som kan lide at være væk hjemmefra flere dage i træk.

Dit næste cykeleventyr starter hos Cykler.dk! Ude mod vest, i susende blæst, ligger Cykler.dk. Og vi er bedst!