DKK 4.399,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Den perfekte cykeltrailer offroad-brug
2. Stærk og let konstruktion
3. Leveres med offroad-hjul

Hvem siger egentlig, at en cykeltrailer til varetransport absolut skal være tohjulet? Hos den amerikanske producent Burley er man heldigvis ikke bange for at tænke ud af boksen. Derfor har man skabt den ethjulede cykeltrailer Coho XC. Lad os kigge lidt nærmere på vidunderet!

Fordelen ved en ethjulet cykeltrailer er bl.a. at du kan komme frem flere steder. Når terrænet er ujævnt, og sporet smalt, følger Coho XC efter gennem tykt og tyndt Traileren leveres i øvrigt med offroad-hjul. Den smarte kobling gør, at traileren hurtigt og nemt kan kobles på/af mange forskellige typer af cykler. Når du læsser gods af og på traileren, sørger det højdejusterbare støtteben for, at traileren ikke vælter.

Desuden vil en ethjulet cykeltrailer give mindre rullemodstand end en traditionel 2-hjulet én af slagsen. En innovativ affjedring sørger for at stabilisere både trailer og last.

Burley Coho XC er bygget op omkring en aluminiumsramme. Det er med til at holde vægten nede, og giver samtidig en stærk konstruktion, som kan holde til at blive brugt, år efter år.

Traileren kan laste op til 31,8 kg., og der er rigeligt med punkter, hvor lasten kan fastgøres med stropper. Coho XC er derfor den ideelle trailer til en cykelferie, hvor der forekommer offroad-kørsel. Sidepanelerne er aftagelige, så der bliver plads til en bredere last. Med sidepaneler påsat er laste-kapaciteten på 70 liter. Cykeltraileren er forberedt for montering af flaskeholder og meget andet udstyr.

OBS: Cykler.dk gør opmærksom på, at en Burley Ballz Axle er påkrævet, for at kunne benytte Coho XC. Akslen sælges separat. Hvis du er i tvivl om, hvilken aksel, du skal vælge, anbefaler vi, at du konsulterer manualen. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os. Vore dygtige cykelteknikere står klar til at hjælpe.

Burley Coho XC har følgende data:
•Egenvægt: 9,74 kg
•Maks lastevægt: 31,8 kg
•Lastekapacitet i liter: 70
•Mål (åben): 82.6 x 55.9 x 57.1
•Mål (sammenfoldet): 80.6 x 44.5 x 34.9