Brugte cykler og DEMO-cykler

Leder du efter en billig cykel? Er du ligeglad med at cyklen er brugt, så længe den kører upåklagelig? Så er du landet i den rette kategori!

I denne kategori finder du et bredt udvalg af brugte cykler og DEMO-cykler i forskellige farver, af forskellige typer og fra forskellige producenter. Ønsker du en brugt herre- eller damecykel der kan bruges i storbyen, eller en mountainbike i høj kvalitet der har været brugt et par gange, så finder du din nye cykel her - selvfølgelig til en SUPER lav pris!

Alle cykler har selvfølgelig været forbi vores 6-stjernede cykelværksted, så du er garanteret et cykel der spiller 100%, selvom den er brugt.

Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge så brug endeligt vores størrelsesguide

Vil du se hvordan din cykel leveres? Klik HER

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Brugte cykler - Kvalitetscykler til en slik!

Stort udvalg af brugte cykler
Hos Cykler.dk vil du finde et stort udvalg af brugte cykler og demo-cykler. Uanset om du leder efter en billig dame- eller herrecykel til brug i hverdagen, eller om du leder efter en mountainbike, der måske har været i brug et par gange, men stadig er i tip top stand, så har vi cyklen til dig, her på Cykler.dk.

Hvorfor købe en brugt cykel?
Hvorfor købe en brugt cykel eller en demo-cykel, når man kan købe en ny en af slagsen? For det første, så er det en meget billigere løsning at købe en brugt cykel. En brugt cykel er IKKE en ødelagt cykel, og de brugte cykler vi sælger er i super god kvalitet. Mangler du en cykel til hverdagen i storbyen, kan en brugt cykel være en god og billig løsning. Mangler du en MTB, kan en demo-cykel være en god og billig løsning. Du får ikke en spritny cykel, men du får en GOD og BILLIG cykel, og det kan være at det er lige det DU leder efter.

Høj kvalitet på cyklerne
Som nævnt tidligere, så er de brugte cykler vi sælger her på Cykler.dk i utroligt høj kvalitet. Alle brugte cykler og demo-cykler vi sælger, har været en tur forbi vores 6-stjernede værksted til en omgang service. Dermed er du sikret en cykel der er køreklar når du modtager den, og der er tilmed mulighed for at tilkøbe garanti til din cykel.

Lad Cykler.dk hjælpe dig!
Sidder du med spørgsmål til dit køb af en brugt cykel eller en demo-cykel, så sidder vi klar til at hjælpe dig! Vil du se nærmere på den lille rids på stellet eller vide hvor mange gange den MTB du har kig på, har været i brug, så vil vi altid besvare dine spørgsmål.
Fang os på tlf: 77340818 eller mail: info@cykler.dk, så hjælper vi dig tættere på et cykelkøb.

Cykler.dk - Din cykelhandler på nettet!
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

Kundeservice

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag 9.00 - 17.00
Onsdag 9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk