DKK 449,00
Ikke På Lager
Derfor vil du elske den
1. Velegnet til Tubeless Ready dæk
2. Op til 160 psi (11 bar)
3. Hjem at pumpe op hjemmefra, og have med på farten

Hvis du godt kan lide at cykle, ved du sikkert også, hvor irriterende, det er at punktere! Intet er så trist som at stå og kigge på et fladt dæk, imens de andre suser grinende forbi, og måske endda kommer med `sjove´ bemærkninger i forbi-farten!

Punkteringer er, kort sagt, rigtig trælse, som vi siger her i det vestjyske, hvor Cykler.dk holder til. Men heldigvis har vi masser af pumper og lappegrej i vort varesortiment!

Hvis du kører på tubeless ready (TLR) dæk, skal der være et meget højt lufttryk i dækket. En almindelig pumpe kan bruges, men det er bedst, hvis du har adgang til en kompressor. Og sådan en kan du naturligvis ikke slæbe med ud på landevejen eller i skoven. Det er her, at den smarte Flash Can fra amerikanske Bontrager kommer ind i billedet.

Flash Can er en lille smart beholder, som du sætter lufttryk på (ved hjælp af en almindelig pumpe), inden du kører hjemmefra. Når du så skal pumpe dine tubeless ready dæk op, giver du bare et lille vip på håndtaget, hvorved luften `skydes´ ind i dækket, lige med et. Resultatet er, at dit TLR dæk kommer til at sidde perfekt på fælgen, og får det rette lufttryk. Nemmere kan det næsten ikke være!

Bontrager Flash Can er i stand til at levere et lufttryk på helt op til 160 psi (11 bar). Pumpehovedet passer til både alm. ventiler og racerventiler.

Bontrager TLR Flash Can er din bedste allierede i kampen mod punkteringer. Hos Cykler.dk bryder vi os ikke om punkteringer. Derfor elsker vi denne smarte gadget!