Før DKK 799,00
DKK 649,00
SparDKK 150,00
Vælg variant for status

Derfor vil du elske dem
1. Rigtig lækker landevejssko til prisen
2. Stivhedsindeks på 7 ud af 14
3. Let og aerodynamisk konstruktion

Det kan ikke nægtes, at cykling koster penge, ikke mindst, hvis man går meget op i dit udstyr. Og bevares, det ER da fedt med noget lækkert udstyr. Men hvis du ikke ligefrem har ambitioner om at køre cykelløb på højeste plan, så kan du godt få noget glimrende udstyr, uden at behøve at ofre en formue. Det gælder ikke mindst, hvis du handler hos Cykler.dk, hvor vi sætter en ære i at give dig en god deal.

Nogen vil måske spørge, om det virkelig kan lade sig gøre at få et par gode landevejssko, uden at man behøver slagte sparegrisen totalt? Og svaret er JA! Kig bare på de lækre Starvos landevejssko fra den amerikanske producent Bontrager!

En god cykelsko til brug på landevejen skal været let, stærk og aerodynmisk. Og ikke mindst skal den have en passende stivhed, så de kræfter, din krop genererer, ikke går tabt, før de når frem til pedalerne. Derfor er Bontrager Starvos cykelskoene udstyret med en stærk Bronze Series sål i et nylon-komposit materiale. Det eksklusive PowerTruss sål-design giver en særdeles god stivhed, uden at gøre skoen nævneværdigt tungere.  

Bontrager Starvos skoenes stivhedsindeks ligger på 7 ud af 14 mulige, hvilket vil være mere  end tilstrækkeligt for langt de fleste almindelige motionister.

Skoen er bygget op over den for Bontrager-sko så velkendte InForm Race læst, som giver en meget funktionel pasform. Skoen lukkes ved hjælp af de 3 smarte velcroremme. Ret meget nemmere kan det ikke gøres!

Skoene passer til 2- og 3-bolts SPD-klamper, men vær opmærksom på, at en 2-bolts
monteringsplade er ekstraudstyr, som kan tilkøbes.

Vi lovede dig en god deal, og det skal du få! I øjeblikket sælger vi disse fine landevejssko for kun 649 kr. Du sparer altså 150 kr. i forhold til den vejledende udsalgspris. Hos Cykler.dk går (eller cykler) vi nemlig ikke i for små sko!