Før DKK 2.199,00
DKK 1.699,00
SparDKK 500,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. 100% vandtæt
2. Holder dine fødder varme og tørre hele dagen
3. Skridsikre, slidstærke Vibram gummisåler

Når vinteren står for døren, går cykel-atleter da i hi! Eller hvad? Forkert! Med det rette udstyr er det muligt at cykle i (næsten) al slags vejr, måske lige med undtagelse af en decideret snestorm. Og hvad er skønnere end en frostklar vinterdag på et mountainbike-spor i en dansk skov? Og naturligvis akl du da heller ikke opgive dine daglige pendlerture, blot fordi temperaturen falder en smule.

Enhver, der er vant til at færdes udendøers i den kolde tid, ved, hvor vigtigt, det er at holde sine fødder varme. OMW Winter MTB støvlen er designet til MTB-ryttere og vinter-pendlere, og kan bruges i al slags vejr. Du vil hurtigt komme til at værdsætte den udtagelige, isolerede inderstøvle i neopren med filt-for, der holder dine fødder varme og tørre hele dagen, ikke mindst fordi den tillader fødderne at ventilere.

Overdelen har en slidstærk membran, og er naturligvis 100% vandtæt.

Ligesom med alt andet fodtøj skal størrelsen selvfølgelig også være rigtig. Ved køb af OMW Winter MTB støvler anbefales det, at man vælger et nummer større, end man ellers bruger. Det skyldes, at den super funktionelle InForm Tundra læst slutter meget tæt. Den skridsikre, slidstærke Vibram gummisål sikrer, at du altid kan bevare et godt fodfæste. Takket være Bontragers eget BOA-system, er det meget let at justere pasformen, selv når du har tykke handsker på.

Den gummierede GnarGuard overflade på hæl og tå beskytter mod slitage. Vælg Bontrager OMW Winter MTB. Dine fødder vil takke dig!