Før DKK 1.199,00
DKK 899,00
SparDKK 300,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Fantastisk pasform, og meget slidstærkt materiale
2. Stivhedsindeks på 6 ud af 14 mulige
3. Super MTB-sko til prisen

MTB-sport er skønt! Dette udsagn ser det ud til, at flere og flere danskere tilslutter sig. MTB-sporten er nemlig i stærk fremgang. Og det er jo i grunden ikke så sært, for det er jo en både sjov og action-fyldt motionsform, hvor man desuden også kan få skønne naturoplevelser. Og lad os så heller ikke glemme, at en god mountainbike også kan fungere som et både praktisk og miljøvenligt transportmiddel i hverdagen.

Når MTB-sporet kalder, og MTB´en virkelig skal have alt, hvad den kan trække, gør et par gode cykelsko en stor forskel. Og hos Cykler.dk konstaterer vi gang på gang, at nogle af de virkelig gode sko kommer fra amerikanske Bontrager. Se blot på de smarte og effektive Foray MTB-sko!

Hvis du for eksempel kører cykelcross, har du brug for en cykelsko, som du også kan gå i. I cykelcross tager man nemlig ofte cyklen på nakken, når en forhindring skal forceres. Derfor er Bontrager Foray udstyret med den specielle Tachyon ydersål, som giver et godt greb i underlaget, når du skal gå/løbe med cykelskoene på. Indersålen er Bontragers velkendte Bronze Series nylonkompositsål, som giver en god stivhed (stivhedsindeks på 6 ud af 14 mulige).  
Den ligeledes velkendte InForm Race læst sikrer en god pasform, som let justeres ved hjælp af en enkelt BOA drejeskive.

Bontrager skoene er kompatible med 2-bolts klamper, og har endvidere en ganske lang levetid, takket være det bundsolide GnarGuard ydermateriale, som beskytter skoen mod ridser fra sten, grene, eller hvad du nu ellers møder på din vej.
Hos Cykler.dk får du lige nu disse lækre sko for kun 899 kr. Du sparer hele 300 kr., i forhold til vejledende udsalgspris. Det kan da kaldes en fair deal!