Før DKK 999,00
DKK 749,00
SparDKK 250,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Meget naturlig fornemmelse, når du cykler.
2. Overdel i slidstærkt kunstlæder
3. Meget sko for pengene

Som MTB-rytter kan man have mange gode grunde til at foretrække at køre på flade pedaler. Mange ryttere føler, at flade pedaler giver dem en bedre og sikrere fornemmelse, når der trampes igennem i pedalerne. Og selv om man ikke bruger pedaler med klamper, skal der alligevel et par gode MTB-sko til.

Bontrager er ganske vist ikke blandt verdens ældste producenter af cykeludstyr, men firmaet har alligevel formået at slå sit navn godt og grundigt fast i mange cykel-atleters bevidsthed. Og det forstår vi faktisk godt!
Hvis du vælger Bontrager Flatline MTB-skoene, er du sikker på at få et par sko, der giver dig en perfekt kontakt til sporet, uanset, hvilke forhindringer, du måtte møde på din vej.

Den slidstærke Vibram ydersål giver optimal kontakt mellem sko og pedal, og er desuden med til at give denne sko en lang levetid.

Når terrænet bliver barskt, vil du blive glad for den stødabsorberende, polstrede EVA mellemsål, som opfanger vibrationer fra underlaget. Det giver mindre udmattelse, og reducerer risikoen for skader.
Overdelen består af slidstærkt kunstlæder. Der er således ikke anvendt animalske produkter til produktionen af Bontrager Flatline skoene.

Bontrager Flatline cykelskoene giver fuld beskyttelse af dine fødder, hele vejen rundt i skoen. En anden smart detaljer er den retningsmønstrede hæl og tå, som gør det lettere at gå i terrænet, hvis cyklen skal trækkes eller bæres.
Hos cykler.dk tøver vi ikke med at sige, at du får rigtig meget mountainbike-sko for pengene, hvis du vælger Bontrager Flatline.
God tur på MTB-sporet eller skovstien!