DKK 429,00
Ikke på lager
Derfor vil du elske den
1. Trådløs fart- og kadencesensor
2. Kommunikerer med smartphone eller cykelcomputer
3. Passer til forskellige Trek-cykler

Cykelcomputeren er (næsten) din bedste ven, når det handler om at holde styr på dine data, så disse kan bruges til at forbedre din træning. Hvis du ikke har været vant til at have en computer på din cykel, vil du blive positivt overrasket over, hvor stor gavn, du får af den.

Computeren holder styr på fart, effekt, distance og kadence, i real-tid. Visse cykelcomputere (det er især de lidt dyrere) er også udstyret med GPS-navigation, så du kan finde vej alle steder.

Men en cykelcomputer behøver ikke koste alverden. Den moderne teknologi koster ikke, hvad den gjorde for bare få år siden.
Skal der ikke monteres en masse kabler på cyklen, hvis man vil have en cykelcomputer?, vil nogen måske spørge. Og her er vi glade for at kunne svare nej!

I vore dage er det heldigvis muligt at få cykelcomputere, der virker ved hjælp af trådløs teknologi. Noget, der, bare for få år siden, var den rene fremtidsmusik. For at kunne fungere, har cykelcomputeren brug for at modtage inputs fra en sensor. Og i dette tilfælde hedder sensoren Bontrager DuoTrap.

Denne geniale sensor kan let monteres i kædestaget på forskellige cykel-modeller fra Trek. Der sidder den så, og sender data til din smartphone eller din cykelcomputer. Sensoren er i øvrigt kompatibel med alle enheder, der gør brug af ANT+- eller Bluetooth-teknologi.

DuoTrap sensoren fylder ikke meget, og skader ikke din cykels aerodynamik. Bontrager Aero hjulmagnet, kadencebånd til pedalarmen, samt CR2023 batteri medfølger. Så kan du hurtigt komme ud at rulle. For selv at det kan være interessant at rode med elektroniske dimser, så synes vi, hos Cykler.dk. at det er sjovere at cykle!