Kildemoes - Flotte kvalitet cykler til de bedste priser!

Et bredt udvalg af Kildemoes børnecykler
Vi har altid et bredt udvalg af Kildemoes børnecykler, for at være sikker på du får den bedste mulige cykel til dig! Vi er sikre på at du vil være fuld tilfreds med din nye Kildemoes cykel og gør at vi hos Cykler.dk giver cyklerne vores fulde anbefalinger!

Cyklens størrelse er vigtig
Når man køber en ny cykel er det vigtigt at få en cykel i den rette størrelse. En for lille/stor cykel vil gå udover køreglæde kvaliteten på din nye cykel, derfor forhandler vi et kæmpe udvalg af MTB'er fra Cube, i alle mulige størrelser. Dette betyder at vi helt sikkert har en cykel til din størrelse, stor som lille. Er du i tvivl om hvilken størrelse du skal have? Vi anbefaler at du kigger forbi vores størrelsesguide for at finde den rigtige størrelse!

Cyklen leveres 100% samlet
Vores mekanikerhold samler altid cyklerne inden afsendelse og pakker det omhyggeligt ind, så du modtager en cykel der står 100% klar til at køre på.

Fri fragt på ALLE cykler!
Vi leverer altid din nye cykel fragtfrit og 100% køreklar. Alle ordrer over 299 kr. giver vi gratis fragt på!

Prisgaranti
Vi giver altid de bedste priser på vores cykler, for at sikre os at du vil vælge os som din foretrukne cykelforhandler på nettet. Vi matcher priserne, hvis du finder et tilsvarende produkt til en lavere pris, og kombinerer det med vores gode service!