Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

EVERTON - Når erfaring er bedst

EVERTON Børnecykler
EVERTON er en af de ældre cykelmærker i Danmark og har mange års erfaringer indenfor branchen. De har valgt at fokusere på det simple, elegante og praktiske, med andre ord du får en cykel som er lavet til at blive brugt til hverdagens udfordringer. Du får her en cykel som god gammeldags dansk kvalitet, i ny og moderne udgave!

Cyklens størrelse er vigtig
Cyklens størrelse er vigtig, ingen ønsker at få en for stor eller for lille cykel, derfor anbefaler vi alle vores kunder at hoppe forbi vores størrelsesguide eller at kontakte en medarbejder ved yderligere spørgsmål. Vi køber altid alle cykler hjem i en bred vifte af størrelse, dette betyder at vi helt sikkert har en cykel til netop din størrelse. Er du lidt i tvivl om hvilken størrelse cykel du skal have? Vi anbefaler at du kigger forbi vores størrelsesguide, hvor du får den vejledning som du har brug for!

Cyklen leveres 100% samlet
Følelsen af at få pakker er altid en dejlig oplevelse, men at modtage en usamlet cykel bringer ikke mange smil på læben. Vores mekanikere samler derfor altid din nye cykel KVIT & FRIT, så du kan komme ud og køre med det samme!

Fri fragt på ALLE cykler!
Vi leverer altid din nye cykel KVIT & FRIT. Alle ordre(r) over 299 kr. giver vi gratis fragt på! Prøv os!