Billige cykler

Billige cykler

Hos Cykler.dk gør vi meget ud af at have et stort udvalg, i billige cykler til hurtig levering.

De billige cykler er oftest nogle som vi har købt billigere hjem, og derfor kan vi sælge dem til dig til den rigtige pris. Det kan også være at vi skærer ned på vores fortjeneste, fordi vi gerne vil belønne vores kunder.

En ting er sikkert, selvom du køber en billig cykel; Kvalitet er den samme, vi sælger kun cykler af god kvalitet, om de er billige eller ej.


Se hele vores udvalg af billige cykler her


De billige cykler, er som regel en sidste års model, hvor der er kommet en ny model, og derfor skal den gamle sælges ud.

Det er som regel kun farven eller måske lidt i designet, som der er lavet om på, i 95% af tilfældene, er cyklen stadig i den samme gode kvalitet. De billige cykler henvender sig specielt til dig, hvor farven eller designet ikke er det vigtigste, men hvor du bare gerne vil have en god billig cykel, som er til at betale sig fra. Vi leverer billige cykler til København og resten af landet inden for ganske få dage.

Du kan tit benytte de billige cykler, til at få dig en bedre model, end du ellers ville have haft råd til.

Finder du ikke lige den model, som du gerne vil have på tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Da vi som regel har et stort udvalg i billige cykler, som ikke alle sammen er blevet oprettet i vores webshop.

Er du i den situation, hvor du skal bruge flere cykler hjælper vi dig også gerne med et tilbud, så du opnår en god mængderabat, og derved nogle billige cykler.

Vi har altid et stort udvalg i billige cykler, til den helt rigtige pris. Du skal endelig bare kontakte os på info@cykler.dk eller 77 34 08 18.

Se vores store udvalg af cykler her: HerrecyklerDamecyklerBørnecyklerRacercyklerMountainbike / MTB eller mangler du måske en el-cykel? Vi har også et rigtig godt udvalg af cykelbukser og andet cykeltøj.

Ved du hvad mærker du vil have, finder du cyklen her:
Trek uanset om det er en racercykel eller mountainbike.
Cube, her har vi også både racercykler og mountainbike.
Kildemoes herrecykel eller damecykel.
Batavus herrecykel eller damecykel.
Avenue er til dig som elsker stilrent skandinavisk design.

Uanset hvad, vi har altid et par billige cykler til dig!


Landsdækkende levering

Hos cykler.dk leverer vi din nye cykel gratis, hurtigt og 100% samlet lige meget om den skal til Aalborg, Århus, Odense, København eller resten af landet.
Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk