Billige børnecykler

Billige børnecykler

Det kan være svært at finde en god billig børnecykel, og det kan være fristende at falde for de mange billige modeller man kan finde rundt omkring. Du kan let møde meget billige børnecykler i din jagt på en ny cykel til ungerne, men køber du en alt for billig cykel til dit barn, kan du risikere at den har bremser og andet sikkerhedsudstyr, som du ikke kan stole på. 


Se vores udvalg af
billige cykler til børn her ->Vi har et stort udvalg af billige cykler til børn, hvor vi samtidig kan stå inde for kvaliteten. Vi fører de gode og kendte mærker som fx Kildemoes og Winther, som har været på det danske marked længe. For selvom du har købt en billig børnecykel, skal du jo stadig gerne kunne sende dine prinser og prinsesser sikkert ud og cykle. Vores billige cykler til børn er oftest sidste års modeller, som pga. farven bare skal sælges ud, fordi vi skal have plads til de nye modeller.

Billige børnecykler fra sidste år, er af samme kvalitet som de nye, men bare i en anden farve eller et lidt andet design. Og selvom du køber en billig børnecykel fra sidste år kollektion, er den selvfølgelig dækket af samme garanti, som hvis du købte en ny model til fuld pris.

Vores billige udvalg af cykler til børn giver dig mulighed for at købe en ny cykel til dine børn, når de vokser fra den gamle, i stedet for at du måske skal ud og købe en brugt.

Har du spørgsmål omkring vores billige børnecykler, er du velkommen til at kontakte os på info@cykler.dk eller på telefon 77 34 08 18.


Om Cykler.dk

Hos os har vi et solidt udvalg af cykler i god kvalitet til fornuftige priser. Vi driver Vestjyllands største cykelbutik og kan derfor garantere god service, og hurtig levering af din nye cykel eller cykeludstyr.

Køb din herrecykel, damecykel, børnecykel, mountainbike, eller alt i cykel tilbehør. Vi har et stort udvalg fra billige kvalitets cykler til de bedste racercykler, reservedele og udstyr og ikke mindst billige kvalitets børnecykler.

Hvis du skal købe en ny cykel så tag gerne kontakt til os, så vi kan hjælpe dig med at vælge den rigtige model. Vi kan også hjælpe med at finde det rette udstyr, eller tilbehør og rådgiver gerne om størrelser på hjelme, cykler, cykeltøj, osv.

Vi er din cykelforhandler på nettet!

KUNDESERVICE

Vi har altid uddannet personale, som elsker cykler og cykeltilbehør.

Telefontider:
Mandag 9.00 - 17.00
Tirsdag9.00 - 17.00
Onsdag9.00 - 17.00
Torsdag 9.00 - 17.00
Fredag 9.00 - 17.00

Cykler.dk           Storegade 27           7620 Lemvig           7734 0818           info@cykler.dk